Efterspørgslen på Wegner Y-stole er enormt stor. Alle vil have fat i den praktiske og elegante stol, der egner sig til ethvert hjem med sit klassiske moderne design. Det smarte ved Y-stolen er, at man selv kan designe den på mange forskellige måder. Den kommer i et utal af farver samt mange forskellige slags træ. På den måde kan man få den til at passe perfekt ind i ens egen spisestue.

Wishbone chair designet af wegnerMulighederne er mange for at købe. Desværre afspejler dette sig også i prisen på den eftertragtede Wegner Y-stol. Søger man på nettet kan man finde den billigste Y-stol i bøg til omkring 5000 DKK. Vil man hellere have den i en anden træsort og i en anden farve, skal man forvente at komme af med endnu flere penge. Prisen på Wegner Y-stole går nemlig derfra kun opad. Vil man for eksempel hellere have den i røget eg, skal man forvente at komme af med godt 7000 DKK. Endnu vildere priser er det, hvis man bare skal have den i valnød. Så skal man nemlig af med næsten 9000 DKK.

Y-stolen til en billigere pris

Mange bliver, forståeligt nok, afskrækket af sådan et stort beløb. Der findes dog en mulighed for at få fat i en stol i det lækre design for en meget bedre pris. Blandt andet på det irske website 122design og voga er det nemlig muligt at få fat i lækre replika modeller af stolen til en langt bedre pris. Her er prisen på en Wegner Y-stol i farvet træ en hel del billigere. Det er ikke den oprindelige producent, men kvalitet og design er identisk. Hvis man hellere vil have den i en anden træsort, skal man blot lægge lidt over 1000 DKK oveni. Man kan også finde stolen i forskellige træsorter såsom for eksempel: eg, aske og valnød. Derudover kan man også få stolen i mange forskellige farver. For eksempel findes den i: sort, hvid, mørkegrøn, lilla og orange, for bare at nævne nogle af farverne.

De irske webshops har solgt replika designermøbler igennem mange år og er kendte for at lave designs, der ligner de originale næsten på en prik. Derfor skal man ikke holde sig tilbage, hvis man gerne vil have fat i en lækker replika Wegner Y-stol til en langt billigere pris, end hvad den originale designerstol koster.

Det er dog vigtigt at huske på, at så snart man har købt en replika designerstol fra Voga.com eller 122design, at man aldrig må sælge den videre i Danmark, hvis man lige pludselig bliver træt af den.

Designerstole på tilbud

De elegante stole ligger som oftest mellem 5000 – 15.000 DKK. For mange mennesker virker dette som værende mange penge at skulle give for en enkel stol. Godt nok er Wegner Y-stolen noget for sig selv. Dens klassiske moderne design gør, at den forbliver moderne i mange år endnu. Udover dette så har den en holdbarhed på ca. 50 år, så de 5 – 15.000 DKK ville på mange måder være godt givet ud.

Find y-stolen i forskellige prisniveauerAlligevel er det ikke alle, der har så mange penge på lommen. Derfor prøver mange at holde øje med, om Wegner Y-stolene nogensinde kommer på tilbud. Søger man på nettet efter gode tilbud, kan man blandt andet ende på juhlsbolighus.dk. Her kan man finde tilbud på både CH24 Y-stolen samt CH07 Skalstolen. CH24 Y-stolen koster her alt i mellem 3500 – 6500 DKK. Det er ikke den store forskel fra de normale 5 – 6000 DKK, en af disse ikoniske stole plejer at koste, men prisen er måske for nogen lidt nemmere at sluge. CH07 Skalstolen koster omkring 12.000 kroner, hvilket også er en smule bedre i forhold til de normale næsten 20.000 DKK, sådan en stol kan koste.